DOLAR 32,4065 0.17%
EURO 35,3242 0.13%
ALTIN 2.323,310,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tezmaksan ile Güney Asya'da Türk rüzgarı esti

Tezmaksan ile Güney Asya'da Türk rüzgarı esti

ABONE OL
Şubat 4, 2023 12:30
Tezmaksan ile Güney Asya'da Türk rüzgarı esti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye talaşlı imalat sanayisinin önde gelen firmalarından Tezmaksan, 19-25 Ocak 2023 tarihleri arasında Hindistan’da gerçekleştirilen ve Güney ile Güneydoğu Asya’nın en büyük takım tezgahı ve üretim teknolojilerini bir araya getiren IMTEX Fuarı’na katılım gösterdi. Hindistan Takım Tezgahı İmalatçıları Derneği (IMTMA) tarafından organize edilen fuarda üretim verimliliğini artıran ve geçtiğimiz yıl 20 ülkeye ihracatını gerçekleştirdiği Cubebox modelleriyle sahne alan Tezmaksan, yeni nesil çözümlerini fuar katılımcılarıyla buluşturdu. 

Bugünün ve geleceğin sanayi üretimine 40 yılı aşkın süredir teknolojik çözümler üreten Tezmaksan, 19-25 Ocak 2023 tarihleri arasında Hindistan metal kesme endüstrisi için amiral gemisi niteliğe sahip IMTEX Fuarı’nda yer aldı. Küresel takım tezgahı ekosistemini Hindistan’da birbirine bağlamayı amaçlayan fuarda Yerli Üretim belgesine sahip olan ve şu ana dek 20 ülkeye ihraç edilen Cubebox ile katılım gösteren Tezmaksan, yeni modellerin tanıtımını gerçekleştirerek Güney ve Güneydoğu Asya’ya ihracat için temaslarda bulundu. Firmanın Cubebox’ı tanıtacağı bir sonraki fuar 6-11 Mart 2023 tarihleri arasında Tayvan’da gerçekleştirilecek olan TIMTOS Taipei Uluslararası Takım Tezgahları Fuarı olacak.

Tezmaksan’da 2023 yılı ihracat hedefinde Güney Asya da var

Geliştirdikleri ve yerli üretime katkı sağlayan yeni teknolojileri takım tezgahları sektörünün dünyadaki öncü firmalarıyla buluşturdukları IMTEX Fuarı’nın kendileri için önemli bir fırsat olduğunu belirten Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu, “Bugün tüm dünyada üretimin temelini takım tezgahları oluşturuyor. Dolayısıyla ilk yatırım malzemesi konumunda bulunuyor. Bunun yanı sıra takım tezgahları özelinde bugün ihracatta sıkıntı yaşanmıyor. Ürettiğimiz yüksek teknolojinin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında alıcıları mevcut. Biz Tezmaksan olarak geçtiğimiz yıldan bu yana yeni Cubebox modellerimizle 20 ülkeye ulaştık. 2023 yılında hedefimize yeni pazarlar da ekleyip bunu daha da artıracağız. Bu açıdan Güney ve Güneydoğu Asya pazarı da bizim için önemli bir potansiyel. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ülkemizin rekor ihracat başarısı için tüm çabamızı göstereceğiz. Yerli bir firma olarak ülkemizi uluslararası arenada tanıtıp başarıyla temsil etmekten dolayı mutluyuz. Bunu da yıl içinde katılım göstereceğimiz yeni fuarlarla sürdüreceğiz” diye konuştu.

Tezmaksan teknolojileri mart ayında Uzak Doğu’da

Tezmaksan’ın 2023 yılındaki yeni ihracat hedefleri doğrultusunda yoğun fuar takvimin ikincisi 6-11 Mart 2023 tarihleri arasında Tayvan’da gerçekleştirilecek olan TIMTOS Taipei Uluslararası Takım Tezgahları Fuarı olacak. Bu yıl “Metal İşlemede Devam Et” temasıyla düzenlenecek fuarda yeni Cubebox modelleriyle yer alacak Tezmaksan, katma değeri yüksek ihracatın önünü açmak için yeni iş birliklerine imza atacak.  

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.