DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0532 -0.24%
ALTIN 2.279,420,10
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Van Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ünlü yazar Canten Kaya ile söyleşi düzenledi.
  • Manşet Haberi
  • Gündem
  • Van Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ünlü yazar Canten Kaya ile söyleşi düzenledi.

Van Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ünlü yazar Canten Kaya ile söyleşi düzenledi.

ABONE OL
Mart 8, 2022 19:20
Van Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ünlü yazar Canten Kaya ile söyleşi düzenledi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediyesi birbirinden renkli kültür sanat etkinliklerini sürdürüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) işbirliğiyle ünlü yazar Canten Kaya ile “Mutlu ve Huzurlu Ailenin Sırları” konulu söyleşi düzenledi. 

 

Edremit İlçesi, İpekyolu Caddesi, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve Eşi Meral Bilmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van Ak Parti Milletvekili Abdulahat Arvas’ın eşi Mukadder Arvas, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez’in eşi Bilgin Bekmez, Aile ve Sosyal  Hizmetler İl Müdürü Tarık Kuşman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Esiner Çetin ve kadınlar katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek “Daire Başkanlığı olarak tüm bu projeleri yaparken gücü ve motivasyonu siz kadınlardan alıyoruz. Her daim görmek istediğimiz “Güçlü ayakları yere sağlam basan, Cevval kadınlar ” yetiştirebilmek adına hizmet politikalarımızı oluşturuyoruz. Çünkü bize göre Güçlü kadınlar güçlü aile; Güçlü aileler de güçlü toplum olabilmemizin tek koşuludur. Bu sebeple de Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Canten Kaya katılımcılara evlilikte mutluluğun sırları ve iletişimde doğru sözlerin önemini anlattı. Kadınların hayatın her alanında olduğunu da vurgulayan Kaya, onlara her gün hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini belirtti. Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen seminerin sonunda Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez tüm kadınların, dünya kadınlar gününü kutlayarak Canten Kaya’ya Büyükşehir Belediyesi kurslarında örülen el yapımı kilim ve plaket takdim etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.