DOLAR 32,3319 0.14%
EURO 35,1921 -0.02%
ALTIN 2.241,09-0,10
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni belediye binasında ilk meclis

Yeni belediye binasında ilk meclis

ABONE OL
Aralık 7, 2022 17:41
Yeni belediye binasında ilk meclis
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kandıra Belediyesi 2022 yılı Aralık ayı Belediye Meclis toplantısı 8 gündem maddesi ile dün 15:00’da gerçekleştirildi.

 

Kısa süre önce yeni hizmet binasına taşınan Kandıra Belediyesi, yılın son, yeni binanın ilk meclis toplantısı Kandıra Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Meclis toplantısı yeni bina ve yeni binada ilk meclis toplantısı olması hasebi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehit ve gazilerimiz onuruna saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Toplantıda 8 gündem maddesi  görüşüldü ve 2023 yılı Gelir tarifesi ile ilgili komisyon raporu oy çokluğu ile onaylandı.

 

MECLİS SONRASI MAKAMDA ÇAY İKRAMI

Yeni göreve başlayan Belediye Başkan Yardımcıları Murat Ölmez ve Özgür Uluce ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesine geçecek olan Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun hakkında meclise bilgi verildi. Sade fakat şık bir dekorasyonla düzenlenen salonda ilk kez meclis toplantısı gerçekleştiren meclis üyeleri, meclis sonrası Başkan Turan refakatinde tüm binayı gezdi. Binanın gezilmesinin ardından meclis üyelerine Başkanlık makamında Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan tarafından çay ve kahve ikramında bulunuldu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.