DOLAR 32,3431 0.28%
EURO 35,1084 -0.09%
ALTIN 2.310,981,48
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

FilmBox+ ile Aşk, Şubat Ayında Dilediğiniz Yerde Sizinle

FilmBox+ ile Aşk, Şubat Ayında Dilediğiniz Yerde Sizinle

ABONE OL
Ocak 31, 2022 15:50
FilmBox+ ile Aşk, Şubat Ayında Dilediğiniz Yerde Sizinle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren SPI International’in, FilmBox+ streaming platformu, Sevgililer Gününü kutlayacağımız Şubat ayında birbirinden güzel romantik öyküleri izleyicilere sunuyor.

 

Uluslararası medya kuruluşu SPI International’in, yeni ve gelişmiş özelliklere sahip izleyici odaklı yeni nesil streaming platformu FilmBox+, tercihi yayın akışının keyfini çıkarmak ya da seç-izle seçeneğinin sunduğu esneklikten faydalanmak olan kullanıcılarına, farklı tercihlere hitap eden bir çözüm sunuyor.

 

Kullanıcısına internet bağlantısının olduğu her yerde, dilediği içeriği dilediği cihazdan kesintisiz izleme olanağı sunan ve seç-izle” seçeneklerinin yanı sıra, sürekli yayın yapan FilmBox kanalıyla da dikkat çeken FilmBox+, tematik film seçkileriyle izleyicilerin hayatını renklendiriyor. 

 

Sevgililer Gününü kutladığımız Şubat ayında FilmBox+, gişe rekortmeni Hollywood filmlerinden, bağımsız sinemaya ve Türk filmlerine uzanan bir yelpazede romantik filmlerle havaya aşk kokusu katacak. 

 

Aşk Bilmecesi (Chinese Puzzle)

Fransız senaryo yazarı ve yönetmen Cédric Klapisch’inçok sevilen İspanyol Pansiyonu ve Rus Bebekler filmlerinin devam filmi olan Aşk Bilmecesi'nde, kahramanımız Xavier'in hayatı, eski eşi 2 çocuğunu da alıp New York'a taşınmasıyla ve kendisinin de çocuklarının kendisinden uzakta büyümesine dayanamadığı için taşınmaya karar vermesiyle karmaşık bir hal alıyor.

 

Milyoner (Slumdog Millionaire)

Dünya sinemasında büyük ses getiren ve 8 dalda Akademi Ödülü alarak 81. Oscar Ödüllerine damga vuran başyapıt Milyoner (Slumdog Millionaire), fakir bir çocuğun büyüme öyküsünü ve yaşadığı aşkı, katıldığı bir yarışma programı çerçevesinde ele alıyor. Kenar mahallelerde büyümüş bir Mumbai çocuğu, “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasının Hindistan versiyonuna katılır. Hile yapma şüphesiyle tutuklanır ve soruşturma sırasında geçmiş hayatında yaşadığı olaylar, yanıtları neden bildiğini açıklar.

 

Aşk Olsun Baba! (My Dad's Christmas Date)

Ödüllü aktör Jeremy Piven’ın başrolü üstlendiği Aşk Olsun Baba!, aynı zamanda SPI International’in   ilk orijinal yapımı olma özelliği taşıyor. Cumaratesi akşamüstü ekranlara gelecek filmde, efsane yapım Entourage’da can verdiği Ari Gold karakteri ile hatırlanan dünyaca ünlü aktör Jeremy Piven’a, genç aktris Olivia-Mai Barrett eşlik ediyor. Filmin öyküsü, bir baba ve 16 yaşındaki kızının bilindik sorunları ile başlıyor. David (Jeremy Piven) kızı Jules’ün (Olivia-Mai Barrett ) iç dünyasını anlamakta zorluk çekiyor, Jules da babasıyla iletişimini sınırlı tutuyor. Baba kızının hayatında daha fazla yer tutmayı, kızı da kendi özgürlük alanını istiyor ve içten içe babasıyla eski yakınlığını özlüyor. Öte yandan baba kız, iki yıl önce bir otomobil kazasında ölen Jules’ün annesinin kaybıyla kendilerince başa çıkmaya çalışıyorlar.

 

Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris) 

Aşkı büyülü ve eğlenceli bir atmosferde anlatan Woody Allen filmi Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris), bir anda modern klasikleri arasına adını yazdırdı. Filmin öyküsünde, zengin ve güzel bir kadınla nişanlı genç bir yazar, müstakbel eşinin ailesinin bir iş gezisi nedeniyle büyük bir aşk duyduğu Paris’e gelir. Burada kendini, geleceğini ve ilişkisini kendi içinde sorgularken, Paris’te Gece Yarılarının, beklenmedik sihirli gezilere ve aşklara kapı açabileceğini fark eder… 

 

Kazara Koca (The Accidental Husband) 

Başrolde Uma Thurman’ı barındıran filmin öyküsünde Harry Lambert, otuz beş yaşında, cephe gerisinde bir fırıncı olarak çalışan bir Avustralya askeridir. Nazik bir adam, isteksiz bir askerdir ancak katılmak zorunda olduğu yerel halkından utanan bir adamdır. 

 

Sihirbaz (The Illusionist)              

Başrolleri Edward Norton ve Jessica Biel’in üstlendiği bu gizem dolu romantik dramanın öyküsünde, yeni yüzyılın başlangıcında Viyana’da bir sihirbaz, toplumsal duruşundan çok daha yüksekte olan bir kadının aşkını elde etmek için tüm yeteneklerini kullanıyor.

 

Duvak (The Painted Veil)            

Filmde İngiltere doğumlu aktris Naomi Watts’a, Edward Norton eşlik ediyor. Filmin öyküsü, Küçük bir Çin köyünde kolera salgını ile savaşan bir doktorun, bir yandan da evliliğindeki sorunlarla yüzleşmesi üzerine kurulu.

 

Aşk ve Mutluluk (A Tale of Love and Darkness)

Natalie Portman’ın yönetmeliğini ve başrolü üstlendiği bu biyografik film, ünlü yazar Amos Oz'un gençliğine odaklanıyor ve genç bir adamın annesi ile ilişkisini ve yazarlığa başlamasını ele alırken, yazdığımız hikayelerin başımıza gelmesi konusunu işliyor.

 

Bir Varmış Bir Yokmuş

Anaokulu öğretmeni olan Nehir, bir gün tesadüfen bir şarkı dinler ve dinlediği şarkı genç kadını derinden etkiler. Nehir şarkıyı o kadar çok beğenir ki notaların ardından, şarkıyı yapan müzisyenin peşine düşmeye karar verir… Yolun sonundaysa şarkının sahibi olan Ozan'ı bulur. Ama Ozan hayatında yaşadığı derin bir travma yüzünden ve adeta çıkmaz bir sokak gibidir… Bir tarafın kararlılığı ile diğer tarafın bocalamaları arasında sıkışıp kalan bu ilginç aşk hikayesi, acaba mutlu sonlu bir masala bağlanabilecek midir?…    

 

Deli Aşk

Emrah Kaman ve Murat Kaman'ın senaryosunu yazdığı, Cem Yılmaz'ın yapımcılığını yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Zafer Algöz, Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Abdullah Şahin, Yasemin Öztürk, Nilperi Şahinkaya, Toygan Avanoğlu gibi isimleri barındıran bu eğlenceli film, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediyor.

 

Sevdiklerini Öldür (Kill Your Darlings)

John Krokidas'ın ilk yönetmenlik deneyimine imza attığı ve başrollerini Daniel Radcliffe, Michael C. Hall ve Ben Foster paylaştığı filmde bir cinayet dönemin en önemli yazarlarını bir araya getiriyor. 1944 yılında geçen filmde, genç Allen Ginsberg, Columbia Üniversitesi'ni kazanmış ve Lucien Carr ile burada tanışmıştır. Son derece havalı ve çekici biri olan Lucien'le karşılaşması Allen'ın hayatının en önemli dönüm noktası olur. Kısa süre içerisinde William Burroughs ve Jack Kerouc ile tanışmasıyla, bu dört genç adam toplumun kısıtlamalarının boğucu zırhından sıyrılıp tek gerçeğin edebiyat olduğu bir zihin yapısını benimserler. Gelenekleri reddedip yeni ve daha öncekileri hiç mi hiç benzemeyen bir akımı oluşturmanın peşine düşerler. Yeni ve bambaşka bir sanat akımı olan Beat Hareketi böylece ortaya çıkmış olur.

 

Aşkım Benim (Bel Ami)

Konusu 19. yüzyılda geçen "Bel Ami", Guy De Maupassant’ın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlandı. Pattinson’ın canlandırdığı "George Duroy" isimli karakter üzerine kurulu olan film, bu genç gazetecinin Paris’te çok etkili ve güzel bir kadınla kurduğu ilişki ve acımasızlığı sayesinde şöhret basamaklarını birer birer çıkarak kentin en güçlü adamı haline gelmesinin öyküsünü işliyor. Film, Thurman’ın, Duroy’un bir arkadaşının eşiyken onunla ilişki kurması ve aksanını düzeltmesine yardımcı olmasıyla başlıyor. Sosyetenin gözbebeği olan bu güçlü kadın daha sonra hayatını Duroy ile birleştiriyor. Filmde, Kristin Scott Thomas gazeteci Duroy’a aşık olan sosyeteden bir kadını, Christina Ricci ise hafif meşrep genç bir ev kadınını canlandırıyor.     

 

İzleyici odaklı yeni nesil streaming platformu FilmBox+, tercihi yayın akışının keyfini çıkarmak ya da seç-izle seçeneğinin sunduğu esneklikten faydalanmak olan kullanıcılarına, farklı tercihlere hitap eden bir çözüm sunuyor. Uygulama üzerinden hali hazırda dizi, film, belgesel olmak üzere yüzlerce kaliteli seç-izle içeriğin yanı sıra, FilmBox kanalını sunuyor. Kullanıcılar, internet bağlantılı cihazlarıyla bu içeriklere diledikleri zaman, diledikleri yerden, diledikleri ekrandan ulaşabiliyorlar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.