DOLAR 32,5296 0.23%
EURO 34,7160 -0.04%
ALTIN 2.489,251,11
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Geleceğin yıldız adayları Yenişehir’de buluştu

Geleceğin yıldız adayları Yenişehir’de buluştu

ABONE OL
Şubat 1, 2022 14:10
Geleceğin yıldız adayları Yenişehir’de buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Yenişehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen Trabzonspor Futbol Okulları Mersin Kış Kampı Futbol Turnuvası başladı.  Türkiye’nin farklı illerinden katılımın olduğu turnuvada geleceğin yıldız futbolcuları ter döküyor.

 

Mersin Yenişehir Belediyesinin destekleriyle düzenlen Trabzonspor Futbol Okulları Mersin Kış Kampı Futbol Turnuvası’nda geleceğin yıldızları sahaya çıktı. Turnuvada Mersin’den ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen Trabzonspor Futbol Okulları’nın minik yıldızları mücadele ediyor.

 

Turnuvanın açılışına Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük ve Trabzonspor’un efsanelerinden Trabzonspor Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan ile İstanbul, İzmir, Bursa, Gaziantep ve Mersin’deki Trabzonspor Futbol Okulları’nda yetişen geleceğin yıldız futbolcuları ve aileleri katıldı.

 

Başkan Özyiğit “ Spor iyi bir ahlakın oluşmasında, iyi bir insanın oluşmasında çok önemli bir faktör”

Turnuvanın açılışında konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,  Mersin’in ve Yenişehir’in sporla, sanatla iç içe olduğunu ifade etti.  Başkan Özyiğit, “Burası sporla iç içe olan bir şehir. Yenişehir sporun, sanatın çok ileride olduğu bir yer. Özellikle de amatör branşlarda. Hava koşulları müsait olsaydı çok daha fazla takımımız burada olacaktı. Bugün, İstanbul, Bursa, İzmir, Gaziantep ve Mersin’den takımlarımız var. Yenişehir Belediyemizin desteği ile bu organizasyon gerçekleşiyor. Amacımız sporda birlik, beraberlik ve dayanışmayı gerçekleştirmek.” dedi.  Çocuklara seslenen Başkan Özyiğit, “Güzel yüreklerinizi en küçük bir kötülüğe bulaştırmadan sizleri çok güzel gençler olarak, bu ülkenin geleceği olarak hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğu. Biz bu sorumlulukla hareket ediyoruz. Sizleri ilerde en iyi noktalarda görmeyi canı gönülden arzu ediyorum.  Spor iyi bir ahlakın oluşmasında, iyi bir insanın oluşmasında çok önemli bir faktör, o güzel yüreklerinizle en iyi noktalara yürüyeceğinize inanıyorum. Mersin’e hoş geldiniz, başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük ise turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.  Küçük, “Spor yaşamınızın yanında eğitim yaşamınıza da önem vermenizi rica ediyorum. Hem boş vakitlerinizi değerlendirin, hem de kötü alışkanlıklara bulaşmamak için sporu kullanmış olun, ama aynı zamanda eğitiminizi de aksatmayın. İkisini bir arada götürmeye çalışın. Buraya tüm illerden gelen çocuklarımıza hoş geldiniz diyorum, umarım buradan güzel hatıralarla ayrılacaksınız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

 

5 ilden Trabzonspor Futbol Okulları takımlarının katıldığı ve 2009-2010 ile 2011-2012 doğumlu çocukların mücadele ettiği turnuva 3 Şubat Perşembe günü oynanacak final maçıyla sona erecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.