DOLAR 32,3375 0.24%
EURO 35,1406 -0.01%
ALTIN 2.301,571,07
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kemer Belediyesi Hasta ve Bakıma Muhtaç Vatandaşların Yanında

Kemer Belediyesi Hasta ve Bakıma Muhtaç Vatandaşların Yanında

ABONE OL
Şubat 1, 2022 13:00
Kemer Belediyesi Hasta ve Bakıma Muhtaç Vatandaşların Yanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer’deki bakıma muhtaç yaşlı ve hasta vatandaşlara ücretsiz hizmet vermeye ve onların yanında yer almaya devam ediyor:
 
Belediye evde bakım ve sağlık hizmetleri ekipleri, geçtiğimiz ay 26 iş yeri sıhhi kontrolünün yanı sıra otobüs ile 111 hasta vatandaşın ulaşımını ücretsiz olarak sağladı.
 
Binek araçlarla 5 hastayı hastanede muayene ettiren belediye ekipleri, 5 yaşlı vatandaşa da ücretsiz tıraş hizmeti verdi.
 
Toplam 28 hastanın evinde enjeksiyon ve pansuman tedavisi yapıldı. 1 hastanın ev temizliği yapıldı ve hasta nakil ambulansı ile hastanelere ulaşımı yapılan hasta sayısı ise 13 olarak ifade edildi. İhtiyaç sahibi 5 hastaya da tekerlekli sandalye verildi.
 
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Evde bakım ve sağlık hizmetleri ekiplerimiz, hasta vatandaşlarımızı ücretsiz olarak hastanelere taşıyor, otobüs ve binek araçlarla muayeneye götürerek tedavilerini yaptırıyoruz. Her şeyin başı sağlık sloganıyla yola çıktık ve hastalarımızın her zaman yanında olduk. Berber hizmetimiz ile ihtiyacı olan vatandaşlarımızın evlerine kadar giderek sakal ve saç tıraşı olmalarını da sağlıyoruz. Kemer Belediyesi her zaman vatandaşlarının yanındadır” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.