DOLAR 32,3320 0.15%
EURO 35,2162 0.07%
ALTIN 2.246,980,17
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MUSKİ’den Uzaktan Abonelik Hizmeti

MUSKİ’den Uzaktan Abonelik Hizmeti

ABONE OL
Nisan 2, 2022 23:10
MUSKİ’den Uzaktan Abonelik Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ‘uzaktan abonelik’ hizmetine başladı. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar E-Devlet üzerinden abonelik işlemlerini yapabilecek.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü il genelinde 13 ilçede 21 abone ve tahsilat ofisleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

 

MUSKİ Genel Müdürlüğü 21 abone ve tahsilat ofisinin yanı sıra ‘uzaktan abonelik’ hizmeti vermeye başladı. Uzaktan abonelik hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar bulundukları mekandan ayrılmadan abonelik yenileme işlemlerini tamamlayabilecek. E-Devlet üzerinden  abonelik başvuruları alınabilecek. Abonelik açma ve kapatma işlemleri idare ofislerden bağımsız, vatandaşların talep ettikleri yer ve zamanda yapılmasına imkan veren teknolojiye dayanarak MUSKİ sistemine entegre edilmiş biyometrik (3 boyutlu) imza yöntemi ile yerinde abonelik hizmetini gerçekleştiriyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.