DOLAR 32,3431 0.28%
EURO 35,1084 -0.09%
ALTIN 2.310,981,48
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

MNG Kargo iyilik taşıyor

MNG Kargo iyilik taşıyor

ABONE OL
Şubat 1, 2022 16:20
MNG Kargo iyilik taşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyiliğin paylaştıkça büyüyeceğine inanan MNG Kargo, müşterilerinin Türkiye’nin her bir köşesindeki okul veya öğrenci yurtları ile hayvan barınaklarına gönderdiği yardım kolilerini yüzde 50 indirimli fiyatla taşıyor.

 

 

Kargo sektöründe iyiliğin öncüsü MNG Kargo, eğitime verdiği önem doğrultusunda okul veya öğrenci yurtlarına yardımda bulunmak isteyen müşterilerinin gönderileri için ‘Eğitime Destek Kampanyası’ gerçekleştiriyor. Tüm Türkiye genelinde varış adresi okul veya öğrenci yurdu olan, kitap, kırtasiye, giysi gibi yardım gönderileri için yüzde 50 indirim imkanı sunuyor.

 

Sokak hayvanlarına sevgi taşıyor!

 

MNG Kargo, barınaklarda yaşayan bakıma muhtaç hayvanlara herkes destek olabilsin diye yardım yapmak isteyen müşterilerinin gönderilerini yüzde 50 indirimle taşıyor. ‘Barınak Kampanyası’ kapsamında MNG Kargo müşterileri, varış adresi hayvan barınağı olan yardım gönderilerini tüm şubelerden indirimli olarak gönderebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.