DOLAR 32,7841 -0.17%
EURO 35,1856 -0.28%
ALTIN 2.451,49-0,24
BITCOIN 1996221-1,97%
İstanbul
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEB'den BES birikimleriyle uygun faizli kredi kullanmanın kolay yolu: BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi
  • Manşet Haberi
  • Magazin
  • TEB'den BES birikimleriyle uygun faizli kredi kullanmanın kolay yolu: BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi

TEB'den BES birikimleriyle uygun faizli kredi kullanmanın kolay yolu: BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi

ABONE OL
Haziran 24, 2024 14:49
TEB'den BES birikimleriyle uygun faizli kredi kullanmanın kolay yolu: BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcıları için geliştirilen BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi ile kullanıcılar, Türkiye’de tüm emeklilik şirketlerindeki BES birikimlerini teminat göstererek TEB’den uygun faiz ve şartlarda kredi kullanabilecek. 

Türk Ekonomi Bankası (TEB), BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi ile müşterilerine, bireysel emeklilik hesabında biriken fonları teminat olarak göstererek, uygun faiz oranları ve cazip koşullarla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sağlıyor. BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi ile TEB, Türkiye’de yürürlüğe girmesiyle birlikte bu hizmeti ilk sunan bankalar arasında yer alıyor.

Yeni uygulama ile TEB müşterileri, Türkiye’de tüm emeklilik şirketlerindeki birikiminin devlet katkısı hariç bir kısmını ya da tamamını, alacağın devri sözleşmesi ile bankaya devredebilecek. BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi ile müşteriler, birikimleriyle ilgili kazanılmış haklarını koruyarak avantajlı faiz oranlarıyla 500 bin TL’ye kadar 3 ay ile 36 ay arasında değişen vade seçenekleriyle sunulan kredi kampanyasından faydalanabilecek. Kredi teklifinden yararlanmak isteyenler TEB Şubelerine başvuru yapabiliyor.

Gökhan Mendi: “Müşterilerimizin finansman ihtiyacını en uygun koşullarda karşılamak için çalışıyoruz” 

TEB’in sunduğu BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi hakkında bilgi veren TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi şunları söyledi: “TEB olarak müşterilerimizin finansman ihtiyacını en uygun koşullarda karşılamaları için çalışıyoruz. BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi ile müşterilerimiz, bireysel emeklilik hesaplarındaki birikimlerini güvenle teminat göstererek ihtiyaç duydukları finansmanı kolaylıkla sağlayabiliyor. Bu yenilikçi uygulamayla müşterilerimize finansal planlamalarında daha fazla esneklik sunarak, ekonomik ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler getirme olanağı sağlıyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ