DOLAR 32,3303 0.24%
EURO 35,1012 -0.1%
ALTIN 2.299,110,96
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bebek Çocuk Sektörünü Uluslararası Pazarlarla Buluşturan CBME Türkiye 8 Aralık’ta İstanbul’da Ziyarete Açılıyor
  • Manşet Haberi
  • Gündem
  • Bebek Çocuk Sektörünü Uluslararası Pazarlarla Buluşturan CBME Türkiye 8 Aralık’ta İstanbul’da Ziyarete Açılıyor

Bebek Çocuk Sektörünü Uluslararası Pazarlarla Buluşturan CBME Türkiye 8 Aralık’ta İstanbul’da Ziyarete Açılıyor

ABONE OL
Aralık 7, 2021 21:05
Bebek Çocuk Sektörünü Uluslararası Pazarlarla Buluşturan CBME Türkiye 8 Aralık’ta İstanbul’da Ziyarete Açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Sektörü 39’ncu kez bir araya getirecek CBME Türkiye Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuar’ı için geri sayım başladı. 30 yılı aşkın süredir istikrarla devam eden bölgenin en büyük ve uzun soluklu uluslararası bebek ve çocuk ürünleri fuarı olan CBME Türkiye, 8-11 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörün potansiyelini ihracata dönüştürmek adına kapılarını ziyarete açıyor.

Bebek ve çocuk ürünleri sektörü, bölgenin en büyük ve uzun soluklu uluslararası sektörel fuarı CBME Türkiye’de ticaret ve ihracat için bir araya geliyor. CBME Türkiye – Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Yeni ürün lansmanlarını yapacak ve en trend koleksiyonlarını sergileyecek Türkiye, Polonya, Portekiz ve Rusya’dan 650 katılımcı markamız, CBME Türkiye ile sezona güçlü bir merhaba demeye hazırlanıyor. Panama’dan İtalya’ya, Rusya’dan İngiltere’ye, Guatemala’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar, dünyanın farklı coğrafyalarından 115 ülkeden online ziyaretçi kaydı aldık. Alım Heyeti programımız ile sektörün en önemli 16 hedef ülkelerinden fuarı ilk kez ziyaret edecek yaklaşık 200 önemli profesyonel satın almacıyı CBME Türkiye’de ağırlayacağız. Bu yıl online ziyaretçi kayıtlarımızın yüzde 55’i uluslararası nitelikte. Kayıt olan ziyaretçilerimizin yüzde 60’ının fuarımızı ilk kez ziyaret edecek olması ise hem katılımcılarımız hem de ziyaretçilerimiz için yeni iş birlikleri ve pazar fırsatları ile daha fazla ihracat anlamına geliyor.” dedi. 

TARİH DEĞİŞİKLİĞİ İLE SEZONA ERKEN HAZIRLANMA FIRSATI

Her yıl Ocak ayında düzenlenen CBME Türkiye, 2021 yılı itibarıyla Aralık ayında yapılacak. Fuar Direktörü Hatice Dinçer, tarih değişikliğinin sektöre yeni sezona daha erken hazırlanma fırsatı sağlarken, bütçelerini erken oluşturmayı tercih eden büyük alıcıların dikkatlerini CBME Türkiye’ye çevirdiklerini belirtti ve şöyle devam etti: “Rusya ve Avrupa ülkeleri bu dönemde noel tatilindeler. Bu fırsat özellikle Rusya’dan daha fazla ziyaretçi olarak CBME Türkiye’ye olumlu yönde yansımaya başladı bile. Ayrıca araç, gereç tarafında yine bu alanda önemli olan bir başka etkinlikten farklı bir tarihte yapılacak olmamız önemli satın almacılardan olumlu geri bildirimler almamızı sağladı.”.

ÇOCUK MODASI TRENDLERİ SEMİNERİ 9 ARALIK’TA CBME TÜRKİYE’DE

CBME Türkiye’nin uzun yıllardır seminer ve içerik partneri olan WGSN, bölgenin en büyük uluslararası anne, bebek ve çocuk ürünleri fuarında, Sonbahar-Kış 22/23 çocuk modası trendlerine dair özel bir seminer veriyor. WGSN Türkiye Satış Müdürü Seden Ünlü’nün 9 Aralık Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde sunacağı Sonbahar-Kış 22/23 Çocuk Modası Trendleri Semineri’ni, CBME Türkiye katılımcı ve ziyaretçileri arasından yalnızca erken kayıt yaptıran sınırlı sayıda kişi dinleyebilecek.

 ANNE-BEBEK DOSTU YENİLİKÇİ ÜRÜNLER TANITILACAK

İhracat odaklı ve Türk üretici firmaların ağırlıklı olduğu CBME Türkiye’ye katılımcısı markaların geliştirdiği anne bebek dostu yenilikçi ürünler de tanıtılacak. Karanlıkta parlayarak gece bebeklerini beslerken annelerin hayatını kolaylaştıracak biberon ve emzik, aynı zamanda oyun parkı olan istenildiğinde katlanabilen beşik, bebekleri güvende tutacak sevimli kapı durdurucu ve emniyet kemerli oyun minderi, günlük yaşamda da kullanılabilen emzirme yastığı ile annelere her an her yerde emzirme kolaylığı sağlayan özel tasarım emzirme tişörtleri,  bebeğe anne karnı hissi veren uykuya dalma hamağı, hem şık hem de su geçirmez özelliği ile annelerin en büyük yardımcısı anne bakım çantası gibi inovatif ürünler dikkatleri çekecek. 

 

BEBEK ÇOCUK SEKTÖRÜNDE GENİŞ ÜRÜN GAMI 

8-11 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak CBME Türkiye – 39. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuar’ında, Bebek Çocuk Taşıma ve Güvenlik Araç Gereçleri’, ‘Bebek Bakımı ve Beslenmesi’, ‘Yenidoğan ve Bebek Giyim’, ‘Çocuk ve Genç Giyim’, ‘Abiye Giyim’, ‘Pijama, Çorap, Çamaşır ve Aksesuar’ ve ‘Mobilya ve Ev Tekstili Ürünleri’ kategorilerinde firmalar yer alıyor. 

 

ÜST DÜZEY SAĞLIK VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 

Fuarda, katılımcı ve ziyaretçilerinin güvenli ve verimli bir fuar deneyimi yaşamalarını sağlamak üzere HES kodu sorgusu, ateş kontrolü yapılacak ve maske ile giriş yapmaları sağlanacak. Ülkemizin belirlediği tüm önlemlerin yanı sıra dünyanın en büyük etkinlik organizatörü Informa tarafından geliştirilen ‘Temizlik ve Hijyen’, ‘Fiziksel Mesafe’ ile ‘Tespit ve Koruma’yı kapsayan AllSecure Standartları uygulanacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.