DOLAR 32,5694 0.16%
EURO 34,8800 0.6%
ALTIN 2.431,42-0,05
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bol’ca Futbol’un bu haftaki konuğu Hakan Ural

Bol’ca Futbol’un bu haftaki konuğu Hakan Ural

ABONE OL
Ocak 31, 2022 16:30
Bol’ca Futbol’un bu haftaki konuğu Hakan Ural
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRABZONSPOR, FENERBAHÇE’NİN REKORUNU KIRACAK

 

Türkiye’nin yenilikçi dijital platformu D-Smart’ın sevilen programı Bol’ca Futbol, Kanal D’nin ünlü yorumcusu Hakan Ural’ı ağırladı.

 

Nergis Aşkın ve Emre Bol’un sorularını içtenlikle yanıtlayan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programı yorumcusu Hakan Ural, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u başarısız bulduğunu belirtirken gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

 

Ural’ın öne çıkan bazı açıklamaları şöyle;

 

Ali Koç’u başarısız buluyorum. Tartışmaya açık bir durum yok ve son şansı. Gelecek sezon için çok iyi bir hoca ve harika bir takım yapması yetmez, bu sezon da gelecek sezonu etkileyecek bir psikoloji taşıyacak. Ali Koç’a her maç sonrası rakibi tebrik etmesini yakıştıramadığımı söyledim.” dedi.

 

Hakan Ural Fenerbahçe’deki mevcut durumda İsmail Kartal dışında kimsenin görev almak istemeyeceğini söylerken, “Teknik direktör tercihinde Löw mü Jorge Jesus mu derseniz ben uzak ara Jesus derim” diye konuştu.

 

Hakan Ural açıklamalarına şöyle devam etti.

 

“Mesut Özil’in Fenerbahçe performansı bir facia. Öleceğim aklıma gelirdi, Fenerbahçe’ye alınan oyuncular aklıma gelmezdi. Valencia Fenerbahçe’de iyi bir yedek olur. İrfan Can, Kim ve Szalai dışında 11’de oynayacak oyuncu yok. Aziz Yıldırım ile baba oğul gibiydik oyumu Ali Koç’a verdim. Trabzonspor Fenerbahçe’nin erken şampiyonluk rekorunu kıracak. Beşiktaş’ta Önder Karaveli’yi çok beğeniyorum. Oyuna hükmediyor ve en az 4-5 genç oyuncu oynatıyor. Türkiye’de asla adil bir futbol oynanmadığına adım gibi eminim. 2 sene sonra Türkiye’deki hiçbir takım hatırlanmayacak. Galatasaray küme düşmez. Ama Galatasaray buralarda oynamaya alışık değil. Burak Elmas seçimde Fatih Terim ile devam edeceğim dediği için kazandı. Bu yüzden Fatih Terim’i gönderme şekli etik olmadı.”

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.