DOLAR 32,5608 0.21%
EURO 34,9413 -0.12%
ALTIN 2.442,360,27
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çırağan Sarayı’ndan Sevgililer Günü’ne Özel Romantik Deneyimler

Çırağan Sarayı’ndan Sevgililer Günü’ne Özel Romantik Deneyimler

ABONE OL
Şubat 1, 2022 18:00
Çırağan Sarayı’ndan Sevgililer Günü’ne Özel Romantik Deneyimler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nice aşklara şahitlik etmiş Çırağan Sarayı, Sevgililer Günü’nde ihtişam dolu romantik konaklama ve akşam yemeği deneyimleri ile birbirinden heyecan verici sürprizler sunuyor. 

 

Tuğra Restoran’da Gurme Menü ve Canlı Müzik Eşliğinde Romantizm 

 

Romantizmi Çırağan Sarayı’nın görkemli atmosferinde yaşamak isteyenler için tüm görkemiyle Boğaz manzarasına karşı konumlanmış, defalarca dünyanın en romantik restoranı seçilen Tuğra Restoran, Sevgililer Günü’ne özel aşk dolu menüsü ile yine çok romantik ve lezzetli. Sevgililer Günü için öne çıkan lezzetlerden; tereyağlı taze istiridye, siyah çılbırlama, taze lüfer balığı ve kış sarması, gömlek yağında dana kaburga, firik hamurunda kazlı ekmek, muskatlı yoğurt donması ve tahinli baklava yufkası gibi çok özel enfes tatlar ziyafet şöleni yaşatacak birkaç enfes lezzet arasında yer alıyor. İhtişamlı atmosferi, yenilenen dekorasyonu, Sevgililer Günü’ne özel sunulan benzersiz lezzetleri ile Boğaz’a karşı sunulan bu romantik akşam yemeğine canlı müzik melodileri eşlik edecek.

 

Tuğra Restoran’ın Sevgililer Günü’ne özel akşam yemeği iki kişi için 3,700 TL.

 

Gazebo’da Romantik Beş Çayı Ritüeli 

 

İstanbul’un Boğaz manzaralı en keyifli mekanlarından ödüllü Gazebo Lounge, yenilenen Beş Çayı konsepti ile 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel birbirinden romantik lezzetlerle dolu akşamüstü çay saatini sunuyor. Enfes lezzetlerin özel sunumlarla buluştuğu bu deneyim, sevgilisi ile romantik sohbetlere lezzet katmak isteyenleri bekliyor. 

 

Sevgililer Günü’ne özel Beş Çayı, bir kadeh karşılama içeceği dahil iki kişi için 1,100 TL. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.