DOLAR 32,5086 0.17%
EURO 34,7889 0.14%
ALTIN 2.491,461,20
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Engelli Hakları Federasyonu’ndan EGO şoförlerine teşekkür belgesi

Engelli Hakları Federasyonu’ndan EGO şoförlerine teşekkür belgesi

ABONE OL
Aralık 7, 2021 21:05
Engelli Hakları Federasyonu’ndan EGO şoförlerine teşekkür belgesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan otobüs şoförlerine engelli vatandaşlardan anlamlı bir hediye geldi. Engelli Hakları Federasyonu, toplu taşıma araçlarında engelli vatandaşlara yardımcı olan 27 otobüs şoförüne teşekkür belgesi verdi.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarına 7/24 devam ediyor.

     Engelli Hakları Federasyonu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 27 otobüs şoförüne engelli vatandaşlara yönelik davranışlarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

 

HEDEF: ENGELSİZ BİR BAŞKENT

     Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, Belediye Meclis üyeleri, ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yalçın Demirkol, Engelli Hakları Federasyonu Başkanı Cemalettin Gürsoy ve çok sayıda federasyon üyesi katıldı.

      Büyükşehir Belediyesinin engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıran çalışmaları ve sağladığı destek için teşekkür eden Engelli Hakları Federasyonu Başkanı Cemalettin Gürsoy, şöyle konuştu:

“Bu organizasyonu bizimle yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ederim. Çünkü biz böylesi büyük kurumlarla paydaşlık yapamıyorduk. Bu durum daha da motive etti. Bundan sonra da Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO Genel Müdürlüğü ve şoför kardeşlerimizin desteğiyle ve bizlere gösterecekleri hassasiyetle Ankara’da daha rahat bir ulaşım yapabileceğimize inanıyorum.”

      EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş ise ‘Engelsiz Bir Başkent’ hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek şu değerlendirmelerde bulundu:

“Engelli bireylerin erişim oranının artırılması ile engellerin ortadan kaldırılmasının sosyal kalkınmaya da büyük katkı sağladığını düşünüyoruz. EGO Genel Müdürlüğü olarak kendi alanımızda engelli vatandaşlarımızın ulaşımda hayatını kolaylaştırıcı tedbirler alıyoruz, almaya da devam edeceğiz. Önceden engelli vatandaşlarımızdan sadece şikâyet alıyorduk ancak son dönemde engelli vatandaşlarımızdan şoförlerimizle ilgili çok sayıda teşekkür mesajı almaya başladık. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Engelli Hakları Federasyonu bize bir öneride bulundular, görevlerini yaparken engelli vatandaşlarımıza nezaketle, ilgiliyle davranan personelimize teşekkür belgesi vermek istediklerini ilettiler. Bizlere bu mutluluğu, gururu yaşatan değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

     EGO otobüs şoförü Mehtap Kaygısız aldığı teşekkür belgesi ile çok duygulandığı belirterek, “Çok gururlandım. Bu işi yapsak da yapmasak da engelli vatandaşlara yardım etmek hepimizin en insani görevi” derken, bir diğer EGO otobüs şoförü Ahmet Tüfekçi de duygularını, “Bu belge için herkese çok teşekkür ederim. Engelli vatandaşlarımız bizler için çok değerli” sözleriyle ifade etti.

 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.