DOLAR 32,5162 0.28%
EURO 34,6060 0.26%
ALTIN 2.500,080,69
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

NN Hayat ve Emeklilik’ten Türkiye’deki üniversiteli gençlere yurtdışında eğitim imkanı
  • Manşet Haberi
  • Eğitim
  • NN Hayat ve Emeklilik’ten Türkiye’deki üniversiteli gençlere yurtdışında eğitim imkanı

NN Hayat ve Emeklilik’ten Türkiye’deki üniversiteli gençlere yurtdışında eğitim imkanı

ABONE OL
Şubat 1, 2022 18:10
NN Hayat ve Emeklilik’ten Türkiye’deki üniversiteli gençlere yurtdışında eğitim imkanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NN Hayat ve Emeklilik’in bağlı bulunduğu NN Group, Hollanda’da yüksek lisans yapmak isteyen gençlere eğitim bursu yardımı sunmaya ve gençlerin önünü açmaya devam ediyor. 

NN Future Matters programı kapsamında Türkiye’den 2 gence yurtdışında eğitim bursu verilecek. Başvuru için son tarih 1 Nisan 2022. 

 

Dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group yurtdışında eğitimine devam etmek isteyen üniversiteli gençlere burs imkanı sunuyor. Gençlere ekonomik destek sağlamak ve gelecekteki kariyer fırsatlarını artıracak zenginleştirici bir deneyim sağlamak amacıyla 2017 yılından bu yana devam eden NN Future Matters uluslararası burs programı, üniversiteli öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmelerine destek oluyor. 

 

Burs ve mentorluk desteği veriyor

 

Burs programına ailesinde üniversite okuyan ilk kişi olan, yüksek lisansını Hollanda’da finans, ekonomi, risk yönetimi, veri bilimi, girişimcilik ve bilişim teknolojileri üzerine yapmak isteyen, tercihen daha önce yurt dışında eğitim görmemiş ve çalışmamış olan gençler başvuru yapabilecek. Türkiye’den gelen öğrenciler için yaşam masraflarının karşılanması için 3.000 €, öğrenim ücreti için ise maksimum 17.000 € tutarında burs sağlanıyor. Bugüne kadar Türkiye’den 8 olmak üzere toplam 183 öğrencinin yararlandığı programın 2022-2023 dönem başvurularında Türkiye’den 2 öğrenci burs imkanı elde edebilecek.   

 

NN Hayat ve Emeklilik olarak gerek şirket içinde gerekse bulundukları ülkelerde eğitime katkı sunacak projelere büyük önem verdiklerini belirten İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hong-Wha Ling, “NN Group’un topluma yatırım projelerinin odaklandığı başlıca konularından biri eğitim. Bu program ile öğrenciler, yurtdışında yaşama ve eğitim alma deneyimi kazanırken aynı anda bir yüksek lisans programlarını tamamlıyorlar. Bu yıl da son 5 yıldır olduğu gibi Hollanda'da bir Yüksek Lisans programını tamamlamak isteyen iki öğrencimize bu fırsatı sunacak olmak bizi mutlu ediyor.” dedi. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.