DOLAR 32,5644 0.15%
EURO 34,8447 0.47%
ALTIN 2.417,53-0,61
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sedimega İnşaat’tan Çocuklara Anlamlı Destek

Sedimega İnşaat’tan Çocuklara Anlamlı Destek

ABONE OL
Ocak 30, 2022 11:00
Sedimega İnşaat’tan Çocuklara Anlamlı Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sedimega İnşaat, Loft Albero Country Club ve ardından başlayan konut ve iş merkezi projeleri ile sektörde giderek yükselen ivmesinin yanı sıra yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çekiyor. İzmir Hasta Çocuk Evleri yararına düzenlenen geceye destek veren Sedimega İnşaat, kurumsal gönüllülük ve dayanışma kültürünün en güzel örneklerinden birine imza attı.

Sedimega İnşaat, 8. İzmir Fashion Week kapsamında İzmir Agora Lions işbirliğiyle İzmir Hasta Çocuk Evleri yararına düzenlenen ve Esin Özyiğit’in tasarımlarının yer aldığı gala gecesine verdiği destekle iş dünyasına örnek bir vizyon ortaya koydu. Anlamlı geceye katılan Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, “İçinde İzmir olan, tasarım olan ve en önemlisi çocuklar olan her projeye desteğe varız. İzmir Hasta Çocuk Evleri’ne verilen destek, bu geceyle sınırlı kalmamalı. Herkesi bu desteği sürdürmeye davet ediyorum” dedi.

Sedimega İnşaat, İzmir’de yapı üretimi ile tasarım ve projelendirme hizmetini aynı çatı altında sunan tek firma olarak yoluna devam ederken kurumsal yapısı itibariyle sivil toplum kuruluşları ile toplumsal fayda odaklı çalışmalar içinde de yer alıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.